Επισκέψεις μέχρι σήμερα ...Number of visitors so far:

Join Us On Facebook

Please Wait 10 Seconds...!!!Skip

lördag 15 juni 2013

ΒΑΣΙΛΗΣ ΛΟΓΟΘΕΤΗΣ: «ειμαι στην αναζητηση του ''συναρπαστικου''... »


Με χαρά σας παρουσιάζω σε αυτή την τελευταία συνέντευξη, για το καλοκαίρι, έναν καλλιτέχνη ο οποίος συστήθηκε για πρώτη φορά στο κοινό μέσω του πρώτου τηλεοπτικού μουσικού ριάλιτι «Greek Idol». Tρία χρόνια μετά o 27χρονος ταλαντούχος τραγουδιστής Βασίλης Λογοθέτης έχει αποδείξει ότι εξελίσσεται σταθερά και δυναμικά, πειραματίζεται και ωριμάζει, γραφοντας τραγουδια και δουλευοντας σε νυχτερινα μαγαζια, μουσικες σκηνες και διαφορα events. Aπό μικρός ονειρευόταν κάποια μέρα να τραγουδήσει μαζί με μεγάλα ονόματα του Ελληνικού τραγουδιού και φέτος το όνειρο έγινε πραγματικότητα! Πρόσφατα τελείωσε τις πετυχημένες live εμφανίσεις του δίπλα στο είδωλό του Χρήστο Δάντη, κερδίζοντας συνεχώς νέους fans.


- Βασίλη, οι περισσότεροι σε γνωρίζουν από τη συμμετοχή σου στο πρώτο Greek Idol, αλλά για όσους δεν ξέρουν ποιος είσαι, ας ξεκινήσουμε από την αρχή. Που γεννήθηκες και μεγάλωσες και πώς ήταν τα παιδικά σου χρόνια, αν εχεis αδέλφια κτλ. 

Πραγματι η συμμετοχη μου στο Greek Idol..ηταν και το εισητηριο για την μετεπειτα πορεια μου..Εχουν περασει ομως 3 χρονια...και λιγοι ειναι πια αυτοι που με θυμουνται απο εκει....αλλωστε εχει αλλαξει και η εικονα μου!! Γεννηθηκα στο Μαρουσι Αττικης...και ζω στα Νοτια Προαστεια..!! Δεν εχω αδερφια .. αλλα ειχα παντα πολλους φιλους.....Απ οτι θυμαμαι πολυ ανεμελα...παρειστικα...
 

- Ποτε συνειδητοποίησες οτι είχες καλή φωνή και αποφάσισες ότι ήθελες να τραγουδάς και να βρίσκεσαι πάνω στη σκηνή;

Ξεκινησα απο το Γυμνασιο να τραγουδαω....να γραφω τραγουδια....και στο Λυκειο πια....καταλαβα οτι μ αρεσει η σκηνη....οταν πηρα μερος ενεργα, στις σχολικες εκδηλωσεις με την μπαντα της ταξης μου.


 - Γνωρίζω ότι ως γυμναστής πρόσφατα πήρες τα διπλώματα σου για ζουμπα και μασάζ. Ποιες άλλες σπουδές έχεις κάνει και αν εχεις κάνει μαθήματα μουσικής ή φωνητικής;

Τα διπλωματα για zumba και ταυλανδεζικο μασαζ...τα πηρα απο χομπι ...και ισως να εξελιχθουν και στην πορεια....
Τελειωσα το Γενικο Λυκειο στην Σιβιτανιδειο Προτυπο Σχολη..!!!Συνεχισα τις σπουδες μου στο ΙΕΚ Μοσχατου (λογιστικα)..ενω ταυτοχρονα παρακολουθουσα μαθηματα ορθοφωνιας και κιθαρας στο Ωδειο Καλλιθεας...!!!

- Πέρασαν τρία χρόνια από τότε που έλαβες μέρος στο greek idol , υπάρχει κάποιο σκηνικό  η οποιοδήποτε σχόλιο από την κριτική επιτροπή που σου έμεινε αξέχαστο;

Οπως ειπες και συ περασαν 3 χρονια και οποιοδηποτε σχολιο της κριτικης επιτροπης εχει ξεθωριασει απο την μνημη μου..!!!! το μονο που θυμαμαι ειναι το παρτυ του τελικου και την μεγαλη αγκαλια της Ρουλας Κορομηλα ...των κριτων και των συμπαιχτων μου..
 

- Εσύ θα ήθελες ποτέ να ήσουν κριτής του Greek idol;

Οχι δεν θα μπορουσα να το κανω γιατι με εμποδιζει η ευαισθησια μου...


- Μετά το Greek Idol, ποια ήταν τα επαγγελματικά βήματά, μίλησε μου λίγο για τις μέχρι τώρα κυκλοφορίες σου.

Ως αναγνωρισιμος πλεον μετα το παιχνιδι μου προσφερθηκαν δουλειες σε κεντρα διασκεδασης ..μπουζουκια ..μουσικες σκηνες.....και διαφορα lives σε μπαρακια...Ταυτοχρονα...εγραφα τραγουδια....τα οποια αρχισα να τα παρουσιαζω μεσα απο το youtube..καποια ειναι ηχογραφημενα σε στουντιο και τα παρουσιαζω με το video clip τους.


 - Με ποιό είδος μουσικής ασχολείσαι;
Κυριως με το ροκ υφος...αλλα οι συνεργασιες μου απαιτησαν και λαικο προγραμμα....


 - Ακούς τα τραγούδια σου;
Ακουω αρκετα συχνα για να συγκρινω το καινουργιο με το παλιο σε υφος -στιχο-μουσικη..!!

- Ποιους καλλιτέχνες θαυμάζεις και έχεις ως πρότυπο;

Απο μικρος ειχα σαν προτυπο τον Χρηστο Δαντη....και αισθανομαι πολυ τυχερος που φετος συνεργαστηκα μαζι του....και εκπληρωθηκε μια απο τις επιθυμιες μου..!!!


- Μόλις τελείωσαν οι κοινές εμφανίσεις σου με τον Χρήστο Δάντη. Πες μου λίγο για αυτή τη συνεργασία ...πως γνωριστήκατε και πώς προέκυψε.

Ιντερνετικα ενημερωθηκα για την οντισιον.....και με επελεξα αναμεσα απο 75 νεα παιδια...Σταθηκα πολυ τυχερος μια και ηταν το ινδαλμα μου..Απιστευτη συνεργασια...μεγαλο ροκ σχολειο...αξεχαστες στιγμες!!


- H μητέρα σου η Ευαγγελία Λογοθετη, βλέπω σε στηρίζει αρκετά, εκτός του ότι διαχειρίζεται τις σελίδες σου στο διαδίκτυο, έχει κλεισει τις περισσότερες δουλειές σου, έτσι δεν είναι;

Ναι ειναι ενθερμη θαυμαστρια μου !!!Λογω της εργασιας της απασχολειται στο ιντερνετ αρκετες ωρες οποτε επιβλεπει τις σελιδες μου και ο κοσμος την αναγνωριζει....

- Με ποιους άλλους καταξιωμένους τραγουδιστές θα ήθελες να συνεργαστείς;
Αν ηταν στο χερι μου ....θα ηθελα πραγματικα... με ολους....

- Τι αποτελεί έμπνευση για σένα; Μίλησε μου για το τραγούδι «Για παντα ειπες (Αλεξια).» (Διάβασα την περιγραφή στο youtube ότι ήταν μια απο ενα μήνυμα που έγινε αυτό τραγούδι...)
Εμπνευση ...μπορει να ειναι η ''γυναικα''...μια ''ερωτικη επιθυμια''-''αποτυχια''....ενας ''απροσμενος χωρισμος''.....και οτι πιο απλο μπορει να συμβει στην καθημερινοτητα .ακομα και ενα μηνυμα.....απο την Αλεξια...!!!!!

-  Όσο αφορά τις γυναίκες είσαι σε μια σχέση τώρα ;
Δυσκολη ερωτηση......ειμαι στην αναζητηση του ''συναρπαστικου''....

- Τι έχει αλλάξει η αναγνωρισιμότητα στην προσωπική σου ζωή;

Ισως περισσοτερο θαυμασμο ...!!!

- Πώς περνάς τον ελεύθερο σου χρόνο?
Ασχολουμαι με το γυμναστηριο...γραφω τραγουδια...και περναω χρονο με φιλους..!!!

- Τι σε παρακινεί στη ζωή;
Η εκπληρωση των στοχων μου!!

- Κλείνοντας, σε ευχαριστώ για την συνέντευξη. θα ήθελες να αναφέρεις ή να μαρτυρήσεις αν ετοιμάζεις κάποια νέα δισκογραφική δουλειά ή να στείλεις οτιδήποτε άλλο ενα τελευταίο μήνυμα στους αναγνώστες του blog.
Εγω ευχαριστω πολυ για την τιμη που μου κανατε προσκαλωντας με ...σε συνεντευξη στο blog σας...Ετοιμαζω ταυτοχρονα καινουργια τραγουδια που δημοσιευονται στον προσωπικο μου λογαριασμο στο youtube..Δισκογραφικη δουλεια ακομα συζητειται...Ευχαριστω πολυ και παλι ...να περνατε καλα και να χαμογελατε.....Καλο Καλοκαιρι...!!!!!












Επίσημο κανάλι του Βασίλη στο YouTube
Συνδεθείτε με τον Βασίλη στο facebook.
Κάντε «like» η κοινοποιήστε αυτό το άρθρο στον «τοίχο» σας.





Σχολιάστε μέσο Facebook…

Βασιλης Λογοθετης - Για παντα ειπες (Αλεξια) BASILIS LOGOTHETIS - TATOYAZ

1 kommentar:

  1. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ!! ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!

    SvaraRadera