Επισκέψεις μέχρι σήμερα ...Number of visitors so far:

Join Us On Facebook

Please Wait 10 Seconds...!!!Skip

måndag 21 november 2011

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΒΟΥΛΓΑΡΗ: "ΕΙΝΑΙ ΚΙΣΜΕΤ Ο ΧΟΡΟΣ ΓΙΑ ΜΕΝΑ"

Αν και χεκίνησε το χορό σε μεγάλη ηλικία των 14, είχε χρόνο να δοκιμάσει όλα τα είδη των διαφορετικών στυλ χορού. Σπεσιαλιτέ της είναι το Φλαμενκο, επίσης γνωστό ως χορός των τσιγγάνων και ο χορός της φωτιάς! Η Κατερίνα Βούλγαρη είvαι επαγγελματίας χορεύτρια στην Ελλάδα, ιδιαίτερα αναγνωρίσιμη για την εκφραστική κίνηση των χεριών, τις στροφές, το ρυθμικό χτύπημα ποδιών της και τη ζεστή, χαρισματική παρουσία της αποτελεί μια απο τις πιο επιτυχημένες χορεύτριες στην σκηνή του φλαμενκο.
Ξεκίνησε την καριέρα χορό της στην Αθήνα στις επαγγελματικές σχολές χορού της Dianna Θεοδωρίδου και Κάτια Σαβράμη, και σπούδασε στην Ισπανία (Μαδρίτη, Σεβίλλη, Jerez de la Frontera) οπου παρακολουθεισε μαθήματα και σεμινάρια από διάσημους χορευτές και καθηγητές της ισπανικής κουλτούρας, στην η Σχολή Amor de Dios, La Union, Centro de Baile Jerez: Rafael Carasco
Στα 35 της χρόνια σήερα , η Κατερίνα Βουλγαρη, δεν εχει μονο εμφανιστεί σε μικρά και μεγάλα πλαίσια, εκδηλώσεων, και φεστιβάλ, κλπ। , αλλα επιπλέον είχε σπουδαίες συνέργασιες , σε διεθνές επίπεδο (μεταξύ άλλων στις Ηνωμένες Πολιτείες, τη Ρωσία, Κινα, τη Γεωργία και στην Ελλάδα σε μεγάλα θέατρα και μουσικές σκηνές। Ασχολειται τα τελευταια 3 χρονια με τη δική της ομάδα φλαμένκο που ονομάζεται ALMA Gitana. Συνεργάζεται ακόμη με διάσημους τραγουδιστές και μουσικούς και μαζί κάνουν εμφανίσεις σε όλη την Ελλάδα. Να σημειώσουμε επίσης ότι πέρσι ήταν η μοναδική Ελληνίδα που συμμετείχε στο 5ο Διεθνές Φλαμένκο Φεστιβάλ της Άγκυρας. Για ττη Κατερίνα ο χορός, είναι δημιοθργια, χαρα, και ευχαριστηση!



- Ως γνωστό οι ρίζες του φλαμένκο προέρχονται από την κουλτούρα των ισπανών τσιγγάνων που είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με το συγκεκριμένο χορό. Εσύ Κατερινα από πού είσαι; πότε και που γεννηθικες και μεγαλοσες, που ζείς κ.τ.λ

ΕΓΩ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ, ΟΜΩΣ ΜΕΓΑΛΩΣΑ ΣΤΗΝ ΑΝΔΡΟ ΜΙΑΣ Κ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΚΕΙ.
ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΡΙΑ ΤΗΣ ΜΑΜΑΣ ΜΟΥ ΒΕΒΑΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ Κ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΡΙΖΑ ΑΠΟ ΙΤΑΛΙΑ.
ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΣ ΛΟΙΠΟΝ.
ΣΗΜΕΡΑ ΖΩ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΟΠΟΥ ΕΧΩ Κ ΤΗ ΣΧΟΛΗ ΜΟΥ ΣΤΟ Π.ΦΑΛΗΡΟ.



-Πόσο καιρό χορεύεις και πόσων χρονών ήσουν και με τι στυλ χορού όταν ξεκινήσεις να χορεύεις;

ΧΟΡΕΥΩ 15 ΧΡΟΝΙΑ ...ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΣΕ ΜΕΓΑΛΗ ΗΛΙΚΙΑ ΓΙΑ ΠΑΙΔΑΚΙ ΘΑ ΕΛΕΓΑ .ΣΤΑ 14.ΥΠΗΡΧΕ ΜΙΑ ΣΧΟΛΗ ΧΟΡΟΥ ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΟΥ Κ ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΕΚΕΙ ΜΕ JAZZ, ΜΠΑΛΛΕΤΟ Κ ΣΥΓΧΡΟΝΟ.
ΠΙΟ ΠΡΙΝ.. ΕΚΑΝΑ ΕΝΟΡΓΑΝΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ...ΑΥΤΟ ΒΟΗΘΗΣΕ ΑΡΚΕΤΑ ΝΟΜΙΖΩ.


-Πες μου για την πρώτη επαφή σου με το φλαμένκο και τι ήταν αυτό που σε κερδίσε πραγματικά στο φλαμένκο;

ΤΟ FLAMENCO ΗΡΘΕ ΠΟΛΥ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ.ΟΤΑΝ ΗΡΘΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΓΡΑΦΤΙΚΑ ΣΤΗ ΣΧΟΛΗ ΧΟΡΟΥ ΤΗΣ Κ.ΝΤΙΑΝΝΑΣ ΘΕΟΔΩΡΙΔΟΥ.ΕΚΕΙ ΕΚΑΝΑ ΚΛΑΣΣΙΚΟ, ΜΟΝΤΕΡΝΟ Κ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΣΧΟΛΗ ΛΑΤΙΝ ΧΟΡΟΥΣ.
ΣΤΗ ΣΧΟΛΗ ΤΗΣ Κ.ΝΤΙΑΝΝΑΣ ΕΙΧΕ Κ FLAMENCO ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΘΕΛΗΣΑ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΩ ΑΜΕΣΩΣ , ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΠΟΛΥ ΤΟ ΜΟΝΤΕΡΝΟ.
ΣΤΗ ΣΧΟΛΗ ΥΠΗΡΧΕ ΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΜΙΑΣ ΧΟΡΕΥΤΡΙΑΣ FLAMENCO ΜΕ ΜΕΓΑΛΟ ΦΟΡΕΜΑ ΜΕ ΒΟΛΑΝ Κ ΚΡΟΣΙΑ ...ΤΗΝ ΕΒΛΕΠΑ ΣΥΧΝΑ Κ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΜΕ ΤΡΑΒΟΥΣΕ ΣΑΝ ΜΑΓΝΗΤΗΣ..ΟΣΠΟΥ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΩ Κ FLAMENCO....
ΕΤΣΙ ΞΕΚΙΝΗΣΑ Κ ΕΜΕΙΝΑ ΕΚΕΙ...ΗΤΑΝ ΚΑΤΙ ΤΟ ΤΕΛΕΙΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΧΕ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ...ΑΛΛΗ ΙΔΙΟΣΥΓΚΡΑΣΙΑ ΧΟΡΟΥ...Κ ΜΟΥ ΤΑΙΡΙΑΞΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.


- Τι είναι αυτό που χαρακτηρίζει το φλαμένκο;

ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟΣ ΧΟΡΟΣ ΤΟ FLAMENCO...
ΣΥΝΔΙΑΖΕΙ ΡΥΘΜΟ, ΚΙΝΗΣΗ, ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ, ΕΚΦΡΑΣΗ.ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΚΙΝΗΣΕΩΝ....ΔΕΝ ΣΕ ΒΑΖΕΙ ΣΕ ΚΑΛΟΥΠΙΑ.
Ο ΧΟΡΕΥΤΗΣ ΕΧΕΙ ΡΟΛΟ ΚΡΟΥΣΤΟΥ ΜΟΥΣΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΟΥ ΣΤΗ ΣΚΗΝΗ..
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΟΥΣΙΚΟΥΣ Κ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ....
ΕΠΙΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΤΟ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΓΚΑΜΑ ΧΟΡΩΝ.ΚΛΑΣΣΙΚΟ ΙΣΠΑΝΙΚΟ , ΠΙΟ ΣΤΥΛΙΖΑΡΙΣΜΕΝΟ ΜΕ ΚΛΑΣΣΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ K KASTANIETES, ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ, Κ ΤΣΙΓΓΑΝΙΚΟ FLAMENCO.



- Γιατί είναι ο χορός σημαντικός; Γιατί αγαπάς ή σου αρέσει να χορεύεις και πως νιώθεις όταν χορεύεις;

ΟΠΩΣ ΕΛΕΓΑΝ Κ ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΝΟΥΣ ΥΓΕΙΗΣ ΕΝ ΣΩΜΑΤΙ ΥΓΕΙΗ...
Ο ΧΟΡΟΣ ΣΥΝΔΙΑΖΕΙ ΠΝΕΥΜΑ Κ ΣΩΜΑ.
ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ, ΧΑΡΑ, ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΗ...ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΑ ΦΕΥΓΟΥΝ ΟΛΟΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΜΟΥ ΑΝΑΖΟΩΓΩΝΗΜΕΝΟΙ.ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΛΑΘΗ...ΦΤΑΝΕΙ ΝΑ ΠΕΡΝΑΝΕ ΚΑΛΑ.
ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ Ο ΧΟΡΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΣΑΝ ΜΕΣΟ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ (ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ).
ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΩΣ ΟΣΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΧΟΡΟ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ Κ ΧΟΡΕΥΤΕΣ ...ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΟΜΩΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΧΟΡΟ ΕΙΔΙΚΑ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΧΤΙΣΟΥΝ ΤΟ ΣΩΜΑ ΤΟΥΣ ...ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΝ ΧΑΡΗ.


ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΕΜΕΝΑ...ΟΤΑΝ ΧΟΡΕΥΩ..ΜΕΤΑΦΕΡΟΜΑΙ "ΑΛΛΟΥ" ΑΠΛΑ...ΓΙΝΟΜΑΙ ΕΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΝΟΤΕΣ...ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΕΝΤΟΝΑ ΤΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΑΚΡΥΖΩ...

- Έχεις κάνει θυσίες για το χορό;

ΘΥΣΙΕΣ?
ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ...
ΚΑΤΑΡΧΑΣ ΕΧΩ ΑΦΗΣΕΙ ΠΙΣΩ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ Κ ΣΧΕΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΣΠΟΥΔΑΣΩ ΣΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΑ...
ΤΟ ΚΑΛΟ ΗΤΑΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΕ ΧΩΡΗΣΕ Κ ΓΥΡΗΣΑ ΧΑΧΑΧΑΧΑ
ΤΙ ΝΑ ΠΡΩΤΟ ΘΥΜΗΘΩ.....ΤΙΣ ΑΜΕΤΡΗΤΕΣ ΩΡΕΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗΣ....ΤΗΝ ΚΟΥΡΑΣΗ...ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΜΟΥ..ΠΟΛΛΑ..
ΟΜΩΣ Η ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΘΥΣΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΧΑΝΟΥΜΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΝ ΗΡΕΜΙΑΣ ΜΑΣ( ΟΤΑΝ Π.Χ. ΑΝΕΒΑΖΕΙΣ ΚΑΠΟΙΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ Κ ΤΗ ΣΚΗΝΟΘΕΤΕΙΣ Κ ΤΗ ΧΟΡΟΓΡΑΦΕΙΣ ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΕΙΣ ΤΟ ΕΝΤΟΝΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ Κ ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΗ ΖΗΛΙΑ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ..ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΑΝΑΡΡΗΧΗΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΟΥ...ΒΕΒΑΙΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΝΕΣΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΑΛΛΑ ΕΧΕΙΣ ΗΔΗ ΑΝΑΛΩΘΕΙ.....



- Aπό την πορεία σου μέχρι σήμερα ποιες είναι οι σημαντικότερες χορευτικές σου διακρίσεις

ΣΤΑ ΠΡΩΤΑ ΜΟΥ ΒΗΜΑΤΑ ΕΙΧΑ ΤΗΝ ΤΙΜΗ Κ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΕΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΩ ΜΕ ΤΗΝ .Κ.ΚΩΧ..ΣΕ ΜΟΥΣΙΚΟΧΟΡΕΥΤΙΚΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ...ΩΣ ΓΟΡΓΟΝΑ.ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΗΤΑΝ ΔΙΑΚΡΙΣΗ.
ΑΛΛΕΣ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΕΞΙΣΟΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΗΤΑΝ ΤΟ 2001 ΟΤΑΝ ΠΗΡΑ ΥΠΟΤΡΟΦΙΑ ΑΠΟ ΤΟ SPANISH DANCE SOCIETY ΩΣ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΧΟΡΕΥΤΡΙΑ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΕΚΕΙΝΗΣ, ΤΟ 2009 ΠΟΥ ΕΚΠΡΩΣΩΠΙΣΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ ΜΕ ΤΗΝ Κ.ΚΩΧ, Κ ΤΟ 2010 ΗΜΟΥΝ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑ ΣΤΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΧΟΡΟΥ FLAMENCO ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΔΙΠΛΑ ΣΕ ΜΕΓΑΛΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΗΣ ΙΣΠΑΝΙΑΣ.





- Tο Φλαμένκο είναι ένας χορός που απαιτεί πολύ προπόνηση πόσες ώρες προπονείσαι κάθε μέρα; και ποιο είναι το πιο δύσκολο κομμάτι για σενα στον χορό και γιατί;

ΟΝΤΩΣ ΓΕΝΙΚΑ Ο ΧΟΡΟΣ ΑΠΑΙΤΕΙ ΑΜΕΤΡΗΤΕΣ ΩΡΕΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗΣ ΣΤΗ ΣΧΟΛΗ Κ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ.
ΟΤΑΝ ΗΜΟΥΝ ΣΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΑ ΞΕΚΙΝΟΥΣΑ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ 9 ΤΟ ΠΡΩΙ ΜΕΧΡΙ 3 ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ Κ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 5 ΜΕΧΡΙ 10 ΤΟ ΒΡΑΔΥ.
ΤΩΡΑ ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΔΕΝ ΕΧΩ Κ ΠΟΛΥ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΠΟΛΥ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΠΕΡΑ ΑΠΟ 2 ΩΡΕΣ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ.ΛΟΓΟ ΤΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ,ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΚΑΝΩ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.
ΟΤΑΝ ΟΜΩΣ ΑΝΕΒΑΖΩ ΚΑΠΟΙΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ .ΤΟΤΕ ΝΑΙ ΑΚΥΡΩΝΩ ΤΑ ΠΑΝΤΑ Κ ΚΑΝΩ ΑΜΕΤΡΗΤΕΣ ΩΡΕΣ.

ΤΩΡΑ ΤΟ ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΧΟΡΟΓΡΑΦΙΑ..ΑΥΤΗ ΜΑΘΑΙΝΕΤΑΙ, ΤΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΕΙΝΑΙ Η ΕΡΜΗΝΕΙΑ..Κ ΤΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΘΕΑΤΗ ΝΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΧΟΡΕΨΕΙ.


- Eκτός απο χορεύτρια Είσαι χορογράφος και δασκάλα χορού αν δεν κάνω λάθος; Τι αγαπάς περισσότερο, η σου ταιριαζει περισσοτερο;

ΝΑΙ ΕΙΜΑΙ ΧΟΡΟΓΡΑΦΟΣ Κ ΔΑΣΚΑΛΑ ΧΟΡΟΥ.ΚΟΙΤΑ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΗ.ΧΟΡΕΥΩ ΓΙΑΤΙ ΕΚΦΡΑΖΟΜΑΙ..Κ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΦΡΑΖΟΜΑΙ. ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ Κ ΤΑ ΔΥΟ.ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΛΥ ΝΑ ΔΙΔΑΣΚΩ ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑΔΙΔΩ ΤΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΜΟΥ Κ ΧΟΡΕΥΩ ΑΠΛΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ.
ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ΑΠΟ ΜΙΚΡΗ ΕΒΛΕΠΑ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΜΟΥ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ...ΧΟΡΕΥΑ ΣΤΗ ΒΡΟΧΗ...ΟΠΟΤΕ ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΚΙΣΜΕΤ Ο ΧΟΡΟΣ ΓΙΑ ΜΕΝΑ.


- Ποια είναι η καλύτερη ηλικία για να ξεκινήσει μαθήματα χορού φλαμένκο; Μπορούν όλοι να μάθουν να χορεύουν η απαιτούνται ιδιαίτερες ικανότητες ή ταλέντο και πόσο δύσκολο είναι να μάθει ο καθένας, ανεξαρτήτως φύλου και ηλικίας να χορεύει φλαμένκο;

Η ΠΙΟ ΚΑΛΗ ΗΛΙΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ 5 ΑΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ॥ΤΩΡΑ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ FLAMENCO ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΠΑΛΛΕΤΟ ΠΡΙΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ Κ ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΗΛΙΚΙΑ.....ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΛΗΣΗ ,Η ΗΛΙΚΙΑ Κ Η ΔΥΣΚΟΛΙΑ ...ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΥΝ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΡΟΛΟ।
ΕΝΟΕΙΤΑΙ ΟΛΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ Κ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΟ ΧΟΡΟ..ΒΕΒΑΙΑ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΟ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ..ΤΟΤΕ ΝΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΛΛΕΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ Κ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ.ΤΟ ΤΑΛΕΝΤΟ ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΑΥΤΟ ΜΟΝΟ..ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΚΑΤΑΡΧΑΣ ΡΥΘΜΟΣ, ΠΟΛΥ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΘΕΩΡΗΤΙΚΟ ,ΩΡΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ..Κ ΜΕΓΑΛΗ ΘΕΛΗΣΗ.




- Κατά την γνώμη σου ποια είναι τα στοιχεία που είναι απαραίτητα για να γίνει κάποιος επαγγελματίας χορευτής ;

ΣΙΓΟΥΡΑ ΤΟ ΤΑΛΕΝΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΡΟΛΟ ΣΤΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΧΟΡΕΥΤΗΣ Η ΔΑΣΚΑΛΟΣ..ΕΚΤΟΣ ΟΜΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΤΙΑ ΤΕΧΝΙΚΗ, ΤΟ ΡΥΘΜΟ,ΤΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ,ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ, ΝΑ ΜΗΝ "ΨΩΝΙΖΕΤΕ"..ΓΙΑΤΙ ΕΚΕΙ ΧΑΝΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ .ΝΑ ΕΧΕΙ ΗΘΟΣ.


- Στην Ισπανία υπάρχουν πολλοί άνδρες που χορεύουν φλαμένκο πως είναι η κατάσταση στην Ελλάδα; και ποιος θεωρείς ειναι ο πιο εμβληματικά Έλληνας χορευτής;

ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟ FLAMENCO ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΘΗΣΗ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ.ΕΝΟΕΙΤΑΙ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΕΔΩ...ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ ΘΑ ΕΛΕΓΑ...
ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΛΛΑ ΛΙΓΟΙ Κ ΣΙΓΟΥΡΑ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΧΟΡΕΥΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΙΣΠΑΝΟΥΣ.ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΘΙΞΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ,ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΞΙΟΛΟΓΟΙ ΔΑΣΚΑΛΟΙ ΧΟΡΟΥ...ΟΜΩΣ ΧΟΡΕΥΤΕΣ FLAMENCO ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ.Ο ΜΟΝΟΣ ΧΟΡΕΥΤΗΣ ΣΤΗ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΕΤΑΕΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΣΤΟ FLAMENCO ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΣΠΡΟΜΑΛΛΗΣ , ΜΕ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΕΙΧΑ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΩ ΣΕ ΑΡΚΕΤΕΣ ΠΑΡΑΓΩΓΕΣ.




- Διαβάσα ότι εχεις χορέψει και σπουδασει σε σχολές στο εξωτερικό, σε ποια χωρα που δεν εχεις παει θα ήθελες να πας και γιατι;

ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΧΟΡΕΨΕΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΠΟΛΥ ΝΑ ΧΟΡΕΨΩ ΣΤΟ ΗΡΩΔΕΙΟ ...ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΤΙΜΗ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗ Κ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΤΙΜΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥ.
ΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΧΟΡΕΨΩ ΕΚΕΙ, ΜΕΤΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΧΟΡΕΨΩ ΣΤΗΝ ΑΥΣΤΡΙΑ....ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΠΟΛΥ ΤΑ ΘΕΑΤΡΑ Κ ΟΙ ΑΙΘΟΥΣΕΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ..


- Στον ελεύθερο χρόνο σου τι σου αρέσει να κάνεις;

ΣΤΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΧΡΟΝΟ Ε?? ΤΡΕΛΑΙΝΟΜΑΙ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΠΑΙΔΙΚΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ..ΧΑΧΑΧΑ,ΝΑ ΑΚΟΥΩ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΜΟΥΣΙΚΗ, Κ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΛΥ ΟΤΑΝ ΜΟΥ ΠΑΙΖΕΙ ΒΙΟΛΙ Ο ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ...ΣΟΛΟ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΧΑΧΑΧΑΧΑ


- Ποια είναι τα μελλοντικά σου σχέδια;

ΤΑ ΑΜΕΣΑ ΣΧΕΔΙΑ ΜΟΥ.ΘΑ ΤΑΞΙΔΕΨΩ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΓΙΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ FLAMENCO ΠΟΥ ΔΙΔΑΣΚΩ ΕΓΩ, Κ ΓΙΑ ΕΛΛΑΔΑ..ΘΑ ΑΝΕΒΑΣΩ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ ΟΡΦΕΥΣ Κ ΕΥΡΙΔΙΚΗ NUEVO FLAMENCO , Κ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΕΤΟΙΜΑΖΩ ΚΑΤΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ.


- Τέλος θέλω να σε ρωτήσω τι άλλο πρέπει να ξέρω για σένα;

ΤΙ ΑΛΛΟ ΓΙΑ ΜΕΝΑ??
ΓΙΑ ΤΗ ΣΧΟΛΗ ΕΙΠΑΜΕ? ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ALMA GITANA (ΤΣΙΓΓΑΝΙΚΗ ΨΥΧΗ),ΤΗΝ ΕΧΩ ΕΔΩ Κ 3 ΧΡΟΝΙΑ Κ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΕΝΔΕΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟ Π.ΦΑΛΗΡΟ.ΡΗΓΑ ΦΕΡΑΙΟΥ

Ευχαριστώ πολύ για την συντεντευξει και σου ευχόμαι κάθε επιτυχία, στο χορό και στη ζωή σου!
ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ॥ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΣΕ ΚΟΥΡΑΣΑ।

Επικοινώνησε με την Κατερίνα , στο facebook



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar