Επισκέψεις μέχρι σήμερα ...Number of visitors so far:

Join Us On Facebook

Please Wait 10 Seconds...!!!Skip

tisdag 26 mars 2013

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΠΑΝΤΑΔΑΚΗΣ: "έχουμε ένα διαρκές πάρτυ!"

Συνέντευξη μου παραχώρησε σήμερα ο ηθοποιός Γιώργος Μπανταδάκης που πρωταγωνιστεί φέτος, στην παιδική παράσταση – μιούζικαλ «Το Αηδόνι και το Τριαντάφυλλο» στο Θέατρο ΑΡΓΩ. Γεννημένος στην Πάτρα  με καταγωγή από την πλευρά του πατέρα του από τις Σέρρες, σπούδασε στη δραματική σχολή του Γιώργου Αρμένη  και ζει στην Αθήνα απ' τα 18 του. η καριέρα του καλλιτέχνη ξεκίνησε επαγγελματικά ως ηθοποιός στο τρίτο έτος της δραματικής, στη τηλεοπτική σειρά «Οδός Παραδείσου 7» στον ALPHA, που επιμελούνταν ο Λάκης Λαζόπουλος. Ακολούθησαν κι άλλες τηλεοπτικές δουλειές (αναμεσά τους , «Ο τζίτζικας κι ο Μέρμηγκας», «Μαρία η Άσχημη», «Δις Μαδιάμ», «Φίλα το Βατραχό σου» κ.α.), συμμετείχε σε παραστάσεις , συνεργασίες με ΔΗΠΕΘΕ κτλ. Παράλληλα από το 2008 είναι συνιδρυτής της καλλιτεχνικής εταιρείας «ΠΑΡΩΝ». Αν και ικανοποιημένος από την  φωνή του και χαίρεται πολύ όταν τραγουδαει σε μια παράσταση δεν θα γινόταν ποτέ  τραγουδιστής, άλλωστε λατρεύει την ηθοποιία. Ίσως αυτό δεν είναι καθόλου περίεργο αφού ο ίδιος λεει οτι πάντα διασκεδάζει στα παρασκήνια! Διαβάστε, λοιπόν, την παρακάτω συνέντευξη για να μάθετε όλα όσα μου είπε για τον ίδιο και τη δουλειά του που τόσο αγαπά!

 - Γιώργο, πες μου κάτι για το έργο και το ρόλο που υποδύεσαι στη παράσταση «Το αηδόνι και το τριαντάφυλλο» που πρωταγωνιστείς αυτή τη περίοδο.

Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που φέτος με την καλλιτεχνική εταιρεία "ΠΑΡΩΝ" ,δημιουργήσαμε ένα μαγικό κόσμο,που συγκινεί και ταξιδεύει μικρούς και μεγάλους!Ο Μιχάλης Κουκουλομματης, που έγραψε περίτεχνα το κείμενο και σκηνοθέτησε ευφάνταστα,έχει δημιουργήσει ένα θέαμα για όλη την οικογένεια, με σεβασμό και αγάπη!Υποδυομαι τον νεαρό Πιετρο,που αγωνίζεται για να βρει το κόκκινο τριανταφυλλο, που του ζητά η καλή του,απόδειξη της αληθινής του αγάπης γι'αυτήν.



 - Τι ήταν αυτό που σε τράβηξε πιο πολύ στη συγκεκριμένη παράσταση;

Πρώτα απ'όλα,στη συγκεκριμένη δουλειά είμαι και συμπαραγωγος,οπότε ήμουν παρών και στο δημιουργικό κομμάτι,πράγμα που με ενδιαφέρει ιδιαίτερα!Έπειτα, πρόκειται για μια παρασταση με πολύ χορό και τραγούδι,κάτι που με ενδιαφέρει ιδιαίτερα!


 - Ποια είναι η ανταπόκριση του κόσμου που είδε την παράσταση μέχρι ως τώρα και τι αίσθηση πιστεύεις ότι αφήνει η παράσταση στο κοινό;

Οι αντιδράσεις του κοινού είναι πραγματικά συγκινητικές!Υπάρχουν οικογένειες που έχουν έρθει 5 και 6 φορές για να μας δουν,ξανα και ξανά!ΤΟ επίσης υπέροχο είναι πως εκτός απο τα παιδιά,η παρασταση έχει αγαπηθεί ιδιαίτερα από τους ενήλικες,πράγμα που μας χαροποιεί πάρα πολύ!Είναι φοβερό συναίσθημα, να βλέπεις τη δουλειά σου,να αγκαλιαζεται τόσο θερμά!

 - Πώς ειναι η ατμόσφαιρα στα καμαρίνια ;

Α, εκεί ευτυχως,έχουμε ένα διαρκές πάρτυ!Περνάμε καταπληκτικα και ειναι η πραγματικότητα!Δεν είναι το γνωστό κλισέ!Χαίρομαι πολύ, γιατί οι συνεργάτες μου όλοι ειναι εξαιρετικοί!



 - Υπάρχει κάποιος ρόλος που έχεις ερμηνεύσει που να έχει κοινά σημεία με τον χαρακτήρα σου ως Γιώργος;

Ναι,πριν χρόνια, είχα υποδυθεί έναν άστεγο,τον Νωντα!Ένας ρόλος αγαπημένος.Κοινό μας στοιχείο η ευθύτητα!Ο Νωντας ήταν ντομπρος στις σχέσεις του με τους ανθρώπους!Δεν υποκρινοταν!Αυτό είναι ένα κοινό μας στοιχείο!


- Ποιο ηθοποιό θαυµάζεις περισσότερο και θεωρείς πρότυπο σου;

Είναι πολλοί οι ηθοποιοί τους οποίους θαυμάζω,αγαπώ και εκτιμώ!Δεν εχω πρότυπο, για να σου πω,ΘΕΛΩ να γίνω πχ σαν αυτόν ή τον άλλον!Εκτιμώ και σέβομαι ιδιαίτερα τους ηθοποιούς που έχουν ήθος και σέβονται την τέχνη τους.


 - Στην παράσταση τραγουδάς κάποια τραγούδια , έχεις πραγματικά ωραία φωνή, αν σου πρότειναν να γίνεις τραγουδιστής θα δεχοσουνα;

Τραγουδάω ικανοποιητικά για ηθοποιός,και σε ευχαριστώ πολύ, αλλά για τραγουδιστής, έχω δουλειά ακόμα!Άλλωστε προτιμώ το θέατρο, που συνδυάζει τα πάντα σε πολλές περιπτώσεις!



- Τι είδος μουσικής ακούς;

Ακούω τα πάντα!Η μουσική για μένα δεν έχει ταμπέλες!Η καλή μουσική δεν έχει είδος!



 - Λογική ή συναίσθημα: Με τι από τα δυο λειτουργείς εσυ περισσότερο;

Κοίτα είμαι κάπου στη μέση!Είμαι ένας άνθρωπος που ισορροπεί, ανάμεσα στα δυο κι ανάλογα με την κάθε περίπτωση πράττω!Άλλες φορές κερδίζει το συναίσθημα,άλλες η λογική!



 - Τι έχει μεγαλύτερη αξία στη ζωή σου;

Η υγεία η δική μου, της οικογένειας μου και των αγαπημένων μου προσώπων!


-  Διάβασα σε μια παλαιότερη συνέντευξή σου ανέφερες η στιγμή που ένιωσες το πρώτο καρδιοκτύπι ήταν για την Ζέτα, τωρα πια για ποια χτυπαει η καρδια σου;

Χτυπάει,αλλά επειδή ειναι ακόμα πολύ νωρίς,δεν θα σου πω!Ας πάνε όλα καλά και θα τα ξαναπούμε.



- Τι κάνεις στον ελεύθερο χρόνο σου;

Μου αρέσει να συναντώ φίλους, να περπατώ δίπλα στη θάλασσα, που με χαλαρώνει πολύ και να σκιτσαρω!Αγαπώ τα κόμικς κι όποτε καταπιάνομαι με αυτά ενθουσιαζομαι κι αποφορτιζομαι!
 

- Τι ρολους ψάχνεις να κάνεις στο μέλλον;

Δεν ψάχνω κάτι συγκεκριμένο!Ψάχνω καλές συνεργασίες, με ανθρώπους που με εμπνέουν καΙ με ενδιαφέρει το καλλιτεχνικό τους αποτέλεσμα.


- Φόβο και ανασφάλεια για το μέλλον εχεις?

 Έχω, αλλά μέσα σε λογικά πλαίσια!Ζούμε δυστυχώς σε μια ιδιαίτερα δύσκολη περίοδο,που δεν σου επιτρέπει να κανεις μεγαλεπήβολα σχέδια.Εύχομαι σύντομα να βγούμε από αυτόν τον κυκεώνα και να πάνε όλα κατ'ευχήν!



- Ποια συμβουλή έχεις κρατήσει εσύ από τους σπουδαίους καλλιτέχνες που εχεις γνωρίσει και συνεργάστηκες μαζί τους και τι συμβουλή δίνεις εσύ ένα νέο που κάνει τα πρώτα του βήματα στην υποκριτική;

Είμαι χαρουμενος ιδιαίτερα, που και τηλεοπτικά και θεατρικά, έχω συνεργαστεί με σημαντικούς ανθρώπους,καταξιωμένους κι έμπειρους!Αυτό που κρατάω είναι πως για να κάνεις αυτή τη δουλειά, πρέπει να την αγαπάς,να πασχιζεις για την τέχνη σου .Αυτό που εχω να πω σε ενα παιδί, που θέλει να ακολουθήσει το χώρο του θεάτρου,είναι πως πρέπει να έχει ζήλο,αγάπη,πείσμα ,υπομονή,επιμονή και ήθος κι όλα θα πάνε καλά!



- Ποια παράσταση είδες και προτείνεις ανεπιφύλακτα;

Είναι πολλές οι εξαιρετικές παραστασεις !Γι'αυτο,θα προτιμούσα να προτρέψω τον κόσμο να πηγαίνει, όσο πιο συχνά μπορεί στο θεατρο!Υπάρχει μια πλειάδα θεατρικών παραστάσεων,που ικανοποιεί κάθε γούστο και κάθε θεατή.



- Κλείνοντας σε ευχαριστώ για αυτή τη συνέντευξη,υπάρχει κάτι που θέλεις να μοιραστείς με τους αναγνώστες;

Αυτό που θέλω να πω σε όλο τον κόσμο, ειναι να συνεχίσει να χαμογελα!Παρά τις δυσκολίες,παρά τα προβλήματα,να μη χάνουμε το χαμόγελο μας και την αισιοδοξία μας!


 Περισσότερα νεα απο τον ηθοποιό μπορείτε να μάθετε στο  προσωπικό λογαριασμό του Facebook
LIKE AND SHARE THIS INTERVIEW ON FACEBOOK



COMMENT THIS INTERVIEW






Σκηνές από την παράσταση ''ΤΟ ΑΗΔΟΝΙ ΚΑΙ ΤΟ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟ ''